Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, despre modificarea Codurilor penale prin OUG: 'Nu a făcut nimeni cu mine o astfel de dezbatere'

Inquam Photos / George Calin
tudorel toader

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat luni că nu ştie de posibilitatea unei ordonanţe de urgenţă pe codurile penale, precizând că dacă va fi solicitat, atunci va răspunde.

„Cine a făcut această vorbire? Dar tot dvs vă aduceți aminte că de patru, cinci zile eu n-am fost în București. Am venit aseară și voi vedea ce lucrări sunt la Ministerul Justiției.”, a spus Tudorel Toader.

Tudorel Toader, informații de ultimă oră despre extrădarea Elenei Udrea și a lui Sebastian Ghiță

Întrebat dacă va da un aviz pentru o OUG pe modificarea Codurilor penale, Tudorel Toader a spus că nu a avut loc o astfel de dezbatere.

„După cum vă spuneam, de patru, cinci zile nu sunt în București. Nu a făcut nimeni cu mine o astfel de dezbatere. Dacă voi fi solicitat, atunci voi răspunde și fiți de acord să nu dau un răspuns la probleme ipotetice.”, a mai spus Tudorel Toader.

De asemenea, sâmbătă, la Suceava, ministrul a evitat să se pronunţe privind o eventuală susţinere din partea sa a angajării răspunderii Guvernului sau a unor ordonanţe de urgenţă pentru modificarea Codurilor penale.

Vineri, președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, cu privire la modificarea Codurilor penale, că în Parlament nu se mai poate vorbi de adoptarea cu procedură normală - dezbateri, adoptare și promulgare, toate proiectele PSD-ALDE fiind blocate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.