Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, despre sesizarea Guvernului la CCR: Dacă voi fi solicitat, voi reprezenta Executivul

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Tudorel Toader

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat, vineri, că nu a fost invitat să susțină punctul de vedere al Guvernului la ședința CCR de pe 19 decembrie, când se va discuta sesizarea pe conflictul referitor la remanierea guvernamentală, precizând însă că va merge dacă i se va cere, potrivit Mediafax.

"Nu am primit o astfel de solicitare până în momentul de față. Dacă voi solicitat, voi da curs și voi reprezenta Guvernul, dacă nu, va merge altcineva", a declarat Tudorel Toader.

Citeste si Cine sunt judecătorii lui Liviu Dragnea: Care sunt șansele ca actualul complet să dea o decizie definitivă în dosarul liderului PSD

Curtea Constituțională a României (CCR) va dezbate, pe 19 decembrie, sesizarea conflictului juridic între Guvern și președintele Klaus Iohannis de către premierul Viorica Dăncilă, au declarat surse din instituție, joi, pentru MEDIAFAX. În ședința din 19 decembrie părțile implicate în conflict vor susține punctele de vedere. De asemenea, Curtea Constituțională a stabilit, vineri, ca până pe 13 decembrie, părțile trebuie să transmită opiniile, în urma sesizării unul conflict juridic între Guvern și președintele Klaus Iohannis de către premierul Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, în debutul ședinței de Guvern, că a sesizat Curtea Constituțională a României pentru a soluționa "blocajul" pe care l-a creat președintele Klaus Iohannis prin neluarea deciziei de numire a miniștrilor Transporturilor și Dezvoltării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.