Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, dezvăluiri din culisele întrevederii cu procurorul Mihaiela Iorga Moraru: 'Am luat act de tot ceea ce mi-a spus'

tudorel toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a afirmat vineri, la Craiova, că a primit-o în audienţă pe procurorul Mihaiela Iorga Moraru şi "a luat act de tot ce i-a spus", fără să îi adreseze vreo întrebare, informează agerpres.ro. 

"Doamna Iorga a fost şi la mine într-o audienţă. Eu am primit-o în audienţă chiar a doua zi după ce a formulat solicitarea. Nu i-am pus întrebări, am lăsat-o să relateze liber, ce doreşte dânsa şi cât doreşte dânsa. Am luat act de tot ceea ce mi-a spus", a afirmat Toader, întrebat de presă cum vede cazurile Anei Maria Pătru şi Mihaiela Iorga, care au declarat că ar fi fost convocate la audieri de către procurori prin intermediul rudelor, inclusiv al copiilor. 

Universitatea din Craiova, la propunerea Facultăţii de Drept, i-a decernat vineri lui Tudorel Toader titlul academic de Doctor Honoris Causa, prilej cu care acesta a susţinut dizertaţia cu tema "Echilibrul puterilor în arhitectura statului de drept".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.