Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, furtunos după ce Comisia de la Veneția i-a primit cererea de eliberare din funcție: 'Adevărul mai interesează pe cineva'

Inquam Photos / Octav Ganea
Guvern Tudorel Toader

Adevărul mai interesează pe cineva, se întreabă retoric fostul ministru Tudorel Toader pe Facebook, care afirmă că Ministerul Justiției nu are competențe în procedura desemnării reprezentantului României în Comisia de la Veneția.

Marian Petrache, dezvăluiri din cadrul întâlnirii cu Iohannis și Orban, de la Vila Lac: când vor fi organizate alegerile locale

„Adevărul mai interesează pe cineva?

Ministerul Justiției nu are competențe în procedura desemnării reprezentantului României în Comisia de la Veneția”, scrie Toader pe Facebook.

Amintim că Ministerul Justiției a propus Guvernului eliberarea lui Tudorel Toader din funcția de membru al Comisiei de la Veneția, după ce Kovesi a câștigat la CEDO procesul prin care a contestat decizia de revocare din funcția de procuror-șef al DNA.

Comisia de la Veneția a transmis că a primit de la Guvernul României cererea pentru eliberarea fostului ministru din funcția de membru al prestigiosului for consultativ al Consiliului Europei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.