Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Petrache, dezvăluiri din cadrul întâlnirii cu Iohannis și Orban, de la Vila Lac: când vor fi organizate alegerile locale

CJ Ilfov
Marian Petrache

Președintele CJ Ilfov, Marian Petrache, susține că întâlnirea dintre liderii PNL și președintele Klaus Iohannis, de la Vila Lac, nu a fost una tensionată, dar discuțiile au fost unele extrem de aplicate. Petrache susține că varianta agreată de majoritatea liderilor PNL este ca alegerile locale să fie organizate la sfârșitul lui septembrie, iar alegerile parlamentare la sfârșitul lunii noiembrie sau începutul lunii decembrie.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 64: Dănuța la Vila Lac!

”Poate că n-aș fi scris dacă nu vedeam comentariile de azi, din presă.

Aseară am fost la o întâlnire la care a participat președintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban și alți colegi de partid.

Întâlnirea a avut ca obiectiv o analiză modului în care a decurs gestionarea pandemiei de COVID-19 și planul de măsuri economice pe care să le adopte guvernul pentru această perioadă dificilă socio-economic.

N-au fost cuțitele nici sub masă, nici pe masă. Tonul n-a fost nici ridicat, nici moale. A fost normal. Ne-am exprimat speranța că alegerile vor fi cât mai rapid - localele la sfârșitul lui septembrie și parlamentarele la termen, la sfârșitul lui noiembrie, cel târziu începutul lui decembrie.

Președintele și-a exprimat încrederea în primul ministru și în guvern.

Niciun coleg n-a vorbit de remaniere. Toți suntem concentrați pe ce trebuie să facem de acum încolo, în condițiile în care lumea vorbește despre traversarea celei mai mari crize economice din ultimul secol.

Suntem oameni responsabili și dincolo de orgolii știm că ne-am asumat o mare responsabilitate și nu vrem să dăm greș.”, scrie Marian Petrache.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.