Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, ieșire EXPLOZIVĂ: atac VIOLENT la procurorii DNA

Inquam Photos / George Calin
tudorel toader

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, lansează un atac extrem de virulent la adresa procurorilor DNA. El îi vizează pe Alexandra Lăncrăjan și procurorii de la DNA Brașov, despre care susține că sub nicio formă nu ar fi buni pentru șefia DNA.

”Nu știu dacă s-a înscris vreun candidat. Voi verifica imediat ce intru în minister. Dacă nu se înscrie nimeni, vom relua procedura. Un nou anunț, un nou termen pentru depunerile candidaturilor.

Nu uitați că nici la DIICOT nu a fost o concurență acerbă. Noi avem în țară procurori valoroși, care îndeplinesc condițiile pentru o candidatură la șefia DNA.

Sigur că nu mă refer la acei procurori de la Brașov, care mi-au cerut să suspend prevederile Constituției, pentru că știți că nu se poate. Nu mă nici la procurorul, nu-mi dau seama, dar tind să cred că nu cunoaște elementele constitutive și la elementele care diferențiază două infracțiuni.

Numirile precedente au fost realizate uneori pe baza unor, ca să folosesc un termen foarte dur, înțelegeri politice, ca să nu spun troc politic. Nu a fost procedură, nu a fost concurență și nu s-a alarmat nimeni. Cred că unii dintre procurori au impresia că numirea se va face ca în precedentul mandat, dar eu îi asigur că nu va fi așa”, a declarat Tudorel Toader.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.