Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader iese la rampă după declarația făcută la Hotnews: 'Titlurile pe care unii sau alții le dau sunt ca să incite la a citi materialul'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Tudorel Toader

Ministrul Justiției Tudorel Toader a revenit cu explicații joi seară, la Antena 3, după interviul acordat Hotnews în care a spus că președintele Klaus Iohannis este de vină pentru blocajul de la DNA, fiind ulterior contrazis de Călin Nistor.

„Dvs cunoașteți mediul jurnalist mult mai bine decât mine. Titlurile pe care unii sau alții le dau sunt, știți, știm, ca să incite la a citi materialul. La Hotnews am spus două fraze pe care le pot repeta și care nu cred că pot fi contrazise, și anume: nimeni nu se poate substitui prerogativelor prezidențiale în numirea procurorilor de rang înalt; în al doilea rând, am făcut referire la faptul că în precedent, nu cu mult timp în urmă, numirile acestea de procurori la nivel de rang înalt, atunci când a existat voință, s-a realizat și în două, trei zile. N-am spus nimic mai mult. (...) Ministerul Justiției nu emite OUG, le emite Guvernul după procedura pe care o știm”, a spus Tudorel Toader, la Antena3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.