Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader îl pune la zid pe procurorul din cazul Caracal

InquamPhotos/George Calin
tudorel toader

Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, a scris joi pe Facebook că este greu de înțeles cum procurorul din cazul Caracal nu a permit intrarea politiei in casa lui Gheorghe Dincă.

„Greu de inteles stiinta de carte a procurorului care nu a permis intrarea intr-un domiciliu pentru salvarea vietii unei persoane. Greu de inteles stiinta de carte a procurorului (sef!) care imi solicita, ca in calitate de Ministru al Justitiei, sa suspend toate deciziile CCR ! PS: Sper ca nu are grad profesional corespunzator PICCJ, fiind platit ca atare!”, a scris Toader.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul Caracal și care provine Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, a fost suspendat din funcție, în urma deciziei de joi a Secției pentru procurori a CSM, întrunită pentru a discuta cazul lui, după ce Inspecția Judiciară a început ancheta disciplinară.

În 2018, Adunarea Generală a Procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a solicitat suspendarea adoptării unor noi decizii ale Curţii Constituţionale referitoare la legile Justiţiei înainte de primirea avizului Comisiei de la Veneţia.

Citește și: Lovitură de proporții în PSD: Guvernul avertizează că legea INDEMNIZAȚIEI MAMELOR, depusă de Liviu Dragnea și Lia Olguța Vasilescu, este NECONSTITUȚIONALĂ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.