Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, întâlnire cu reprezentanții S&D din cadrul Comisiei pentru Libertăți civile, justiție și afaceri interne: Ce s-a pus la cale

Inquam Photos / Octav Ganea
tudorel toader

În data de 7 februarie 2018, în intervalul orar 09.00 -10.00, Tudorel Toader, ministrul justiției și Marieta Safta, secretar de stat, s-au întâlnit cu următorii reprezentanți ai Grupului politic S&D din cadrul Comisiei pentru Libertăți civile, justiție și afaceri interne (LIBE): Claude Moraes – Președintele Comisiei LIBE, Joseph Weidenholzer – Vicepreședintele S&D responsabil pentru libertăți civile, democratice și statul de drept, și Birgit Sippel – coordonatoare S&D din cadrul Comisiei LIBE.

În cadrul reuniunii, ministrul justiției a manifestat toată deschiderea către dialog, a realizat distincția între modificarea legilor justiției și modificarea Codului penal și Codului de procedură penală, a dezvoltat parcursul legilor de modificare și completare a Legii nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciară și Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, prezentând stadiul actual al acestora, precum și mecanismele constituționale de control. În cadrul întâlnirii a fost subliniat faptul că este foarte important ca percepția publică să fie conformă cu realitatea. De asemenea, în cadrul întâlnirii s-a discutat despre respectarea principiilor statului de drept și parcursul european al României, anunţă site-ul Ministerului Justiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.