Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, ironizat de liberali: 'Acest Chuck Norris al Justiției'

Inquam Photos / Adriana Neagoe
Tudorel Toader

Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc l-a ironizat pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, comparându-l cu actorul american Chuck Nooris. Conform parlamentarei liberale, ministrul este presat de președintele PSD, Liviu Dragnea, să promoveze o Ordonanță de urgență care să aducă modificări Codului Penal: “Liviu Dragnea este în impas și datorită atitudinii lui Tudorel Toader, care face șpagatul între Daddy și Justiție nedorind deocamdată să-şi lege numele de OUG privind Codurile penale”.

Senatoarea Nicoleta Pauliuc continuă seria ironiilor arătând că Tudorel Toader trebuie să aleagă între două opțiuni principale: să promoveze sau să blocheze actul normativ de modificare a Codurilor, spunând că în prima variantă ar trebui redefinită urgența în DEX, iar că în cea de-a doua variantă ministrul va dovedi, tardiv, că s-a maturizat: “Dacă Tudorel Toader va redefini cuvântul urgență în DEX și va introduce în practica juridică și urgențele domnului Dragnea, actualul ministru al Justiției va fi recunoscut de actuala Putere, dar va fi stigmatizat profesional pentru eternitate. Dacă va refuza în continuare să își pună semnătura pe OUG-urile care ar declanșa războiul nuclear din partea Bruxelles-ului, am putea concluziona că avem de-a face cu un proces de emancipare a lui Tudorel Toader la vârsta înțelepciunii”.

Citește și: Victorie pentru Klaus Iohannis! A câștigat războiul cu Ministerul Apărării

În opinia liberalului, motivul pentru care a fost amânat de două ori votul pentru moțiunea simplă pe justiție de la Senat este acela că președintele PSD se folosește de această oportunitate pentru a-l presa pe Toader: “Până când ministrul nu ia o decizie, Daddy îl ține pe acesta în șah cu moțiunea simplă pe justiție de la Senat, amânată pentru a doua oară la vot în această săptămână din lipsă de cvorum”.

Miercuri, 10 aprilie, ședința plenului Senatului a fost suspendată pentru lipsă de cvorum, doar 44 de senatori fiind prezenți în sală, din totalul de 136. Moțiunea simplă pe Justiție va fi dezbătută și votată lunea viitoare.

Citește și: Lovitură pentru toți operatorii de telefonie mobilă! Aceștia sunt trași la răspundere .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.