Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader revine cu un 'mesaj ce va fi șters peste o oră': 'Un mare 'deontolg' a intrat în discuție. Adevăr grăiește'

Inquam Photos / Octav Ganea
tudorel toader

Fostul ministru al Justiţiei în Guvernul PSD, Tudorel Toader, a făcut public un ”mesaj telefonic” din aprilie 2019, în care Marian Oprişan îl anunţă că va cere revocarea sa din funcţie, reproşându-i că nu a promovat OUG pentru graţiere şi amnistie şi nici pentru modificarea Codurilor penal şi de procedură penală.

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, a intrat și el în noul conflict, precizând că nu Marian Oprișan i-a cerut remanierea, ci opinia publică.

Citește și: Doina Pană, după ce expertiza a confirmat că a fost otrăvită: ‘Nu e o singură persoană. Din analize a reieșit că a fost ceva programat, nu o singură doză’

Apoi, Tudorel Toader a revenit cu o nouă precizare despre postarea în care făcea referire la mesajul primit de la Oprișan.

”PS: la mesajul anterior!

Am spus ca Oprișan mi-a spus ca va cere demiterea mea, nu am spus ca el m-a demis. Un mare " deontolg" a intrat în discuție. Adevar graieste: mulți aveau interes pentru a fi promovate acele OUG, privind grațierea, amnistia, modificarea Codului penal și a Codului de procedura penala!

Mesajul va fi șters peste o ora!”, a scris Tudorel Toader.

Citește și: Ludovic Orban nu renunță la șefia partidului: ‘Am preluat PNL într-un moment greu, după o înfrângere în alegeri, când partidul avea 17-18% în sondajele de opinie’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.