Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader susține că raportul de evaluare a lui Lazăr nu poate fi contestat : Am rezerve cu privire la natura raportului, daca este un act administrativ

adevarul.ro
augustin lazar

Tudorel Toader susține, referitor la procesul deschis de Augustin Lazăr, in care cere suspendarea procedurii de revocare, ca are indoieli că raportul de evaluare este un act administrativ ca sa poata fi contestat. Mai mult, ministrul Justiției, spune că nu ar fi competentă Curtea de Apel Alba Iulia, intrucât evaluarea nu se referă la Augustin Lazăr personal, ci la procurorul general al României.

"MJ a facut o intampinare, maine va merge cineva si va sustine, eu mi-am exprimat rezerva, judecatorul va decide. Competenta, cum de s-a dus la Alba- Iulia, ca PG nu a sesizat pe persoana fizica, ci ca procuror general. Raportul nu l-am facut impotriva procurorului Lazar, ci la adresa procurorului general. Vom vedea daca instanta isi mentine aceasta compenetnta de jurisdictie. Am rezerve cu privire la natura raportului, daca este un act administrativ sau daca este o etapa dintr-o prcedura cu decidenti diferiti. Cert este ca de la intocmire, nici azi, nu a produs niciun efect juridic, dovada ca domnul Lazar e inca procuror general, doar a declansat o procedura. Judecatoul independent va decide, iar noi ne continuam demersul nostru", a declarat Tudorel Toader la CSM.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.