Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudose, înainte de votul pentru Rovana Plumb: 'NU am vorbit cu Iohannis'/ UPDATE

evz,ro
iohannis tudose

Premierul Mihai Tudose a intrat alături de Liviu Dragnea în sala de plen a Camerei Deputaţilor, unde urmează să aibă loc votul pe solicitarea DNA de urmărire penală a Rovanei Plumb.

Tudose nu a făcut declaraţii, ci a răspuns din mers la o singură întrebare. Întrebat dacă a vorbit cu preşedintele Iohannis despre cele trei persoane propunse pentru funcţii de miniştri, premierul a răspuns negativ.

După votul din Camera Deputaţilor, de la ora 14.00, la Palatul Cotroceni are loc şedinţa CSAT, la care vor participa atât preşedintele Iohannis, cât şi premierul Tudose.

În ultimele zile, în spațiul public au apărut informații despre un posibil refuz al președintelui Iohannis în privința miniștrilor propuși Paul Stănescu (Dezvoltare) și Felix Stroe (Transporturi). Șeful statului ar fi cerut inclusiv informări de la SRI despre aceștia.

UPDATE: "Nu am vorbit ieri cu domnul preşedinte. Azi (marţi - n.r.) o să vorbesc cu domnia sa, fiind la CSAT", a precizat Mihai Tudose, fiind întrebat dacă va discuta cu şeful statului pe tema numirii noilor miniştri înainte de reuniunea CSAT, programată a se desfăşura începând cu ora 14,00 la Palatul Cotroceni. 

Tudose a făcut declaraţia la ieşirea din plenul Camerei Deputaţilor, unde a început votul pe marginea cererii DNA de încuviinţare a urmăririi penale în cazul Rovana Plumb.

***

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.