Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudose pune tunurile pe USR: 'Retorica lor acum este absolut înfiorătoare!'

Facebook
Mihai Tudose

Tudose pune tunurile pe USR: 'Retorica lor acum este absolut înfiorătoare!'

Vicepreședintele PSD, Mihai Tudose, a vorbit despre dosarul vaccinurilor, și susține că România dispunea de cadrul legal pentru a renunța la achiziționarea dozelor de care nu mai avea nevoie.

Întrebat la postul B1 TV dacă ar fi putut România să refuze propunerile făcute de Comisia Europeană în privința achiziționării de vaccinuri anti-COVID-19, Tudose a afirmat: „Sigur, da. Sigur, da, și e deja public, am mai spus-o, pe data de 13 mai 2021, ministrul Sănătății, doamna Mihăilă, sau cum o chema, a făcut un memorandum către primul-ministru, avizat de viceprim-ministrul de atunci, Barna, prin care, după ce făcea o istorie a achiziției de vaccinuri și a cadrului legal general (…), cred că pe penultima pagină spunea foarte clar că au termen până pe 17 mai, adică încă patru zile, să spună că ies din contract, că nu le mai trebuie. Cu toate acestea, ultima frază zice, cu toate că avem din toate, că avem 30 de milioane și n-am folosit decât 8, să mai luăm vreo 50 de milioane că, nu-i așa, ne mai trebuie”.

„Chestia asta cu nimeni n-a știut… Nu, toți au știut, iar retorica lor acum este absolut înfiorătoare. Începând cu Cîțu, care spune că n-a avut pe unde să iasă, că n-avea cadru legal să renunțe, ba da, chiar avea cadru legal să renunțe, și terminând cu retorica USR-istă, care, Dumnezeule mare, de unde era „fără penali” și „DNA să vină să vă ia!”, acum, când au ei o problemă, procurorul e antivaccinist și are și ochii nu știu cum, și dosar politic, puterii îi e frică de USR și de asta vrem noi să scăpăm de ei… Au sub 10%, nu îi e nimănui frică de ei. În schimb, în sfârșit și-au dat arama pe față. Cum să spui așa ceva?”, a precizat Mihai Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.