Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudose, refuz TRANŞANT pentru preşedintele Iohannis: 'Nu pot să merg la recepţie...'

evz,ro
iohannis tudose

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, că nu va putea merge la recepţia de la Cotroceni de Ziua Naţională, dar că va fi prezent la parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf.

Citeşte şi: S-a activat PLANUL ROŞU în Maramureş. Mai multe VICTIME după ce un autocar s-a ciocnit cu un camion - FOTO

”Nu pot să merg la recepţie, având nişte probleme la Brăila. La paradă merg”, a declarat premierul.

Şi preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea, au anunţat că au decis să nu participe la recepţia de la Cotroceni.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seară, la Ploieşti, referindu-se la faptul că, spre deosebire de anul trecut, acum i-a invitat la parada de 1 Decembrie şi pe Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, că românii îşi doresc ca în conducerea statului să existe o bună înţelegere.

"Anul trecut, într-adevăr, nu am invitat pe toată lumea fiindcă am vrut să subliniez că există oameni care au probleme care, după părerea mea, sunt foarte mari, însă am constatat în acelaşi timp că românii îşi doresc ca în conducerea statului să existe o bună înţelegere. Nu întotdeauna este posibilă această bună înţelegere, dar anul acesta, de Ziua Naţională, am hotărât să invit oamenii după funcţii, după merite. De exemplu, dacă cineva a fost ales parlamentar, are un merit că a convins un număr important de alegători. Deci, una peste alta, am luat lista de protocol aşa cum există ea şi avem o legislaţie nouă în materie şi am invitat pe toată lumea", a declarat Iohannis.

Citeşte şi: Tudose, reacţie NEAŞTEPTATĂ după proteste. Premierul nu se simte vizat de manifestaţii: 'Eu n-am văzut vreo palmă din aia mare...' - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.