Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Tudum', primul eveniment internaţional pentru fani organizat de Netflix, va aduce împreună vedete și creatori de conținut din întreaga lume

netflix.com
Netflix

„Tudum”, primul eveniment internaţional pentru fani organizat de Netflix, va aduce laolaltă, pe 25 septembrie, vedete şi creatori de conţinut din întreaga lume, reprezentând peste 70 de seriale, filme şi programe speciale, potrivit news.ro.

„Tudum este primul sunet pe care îl auzi atunci când vizionezi un serial sau film pe Netflix. Mai mult decât atât, este inspiraţia din spatele iniţiativei”, a transmis Netflix într-un comunicat.

Pe 25 septembrie, vedete ale Netflix şi cei mai de succes creatori de conţinut din întreaga lume, reprezentând peste 70 de seriale, filme şi programe speciale, vor fi prezenţi pe scena virtuală pentru o zi plină de clipuri şi dezvăluiri în exclusivitate.

„Acesta este primul eveniment Tudum pe care îl organizăm, iar obiectivul nostru e unul foarte simplu: să distrăm şi să omagiem fanii Netflix din toată lumea”.

Evenimentul virtual începe la ora României 18:00 şi va fi transmis pe toate canalele de YouTube ale companiei Netflix din întreaga lume, pe lângă Twitter şi Twitch.

Vor avea loc show-uri speciale înaintea evenimentului, care vor aduce în prim-plan seriale şi filme coreene şi indiene, precum şi conţinut anime. Acestea vor începe la ora României 14:00, pe anumite canale.

Peste 70 de filme şi seriale vor fi incluse în acest eveniment care va dura trei ore, inclusiv câteva dintre cele mai aşteptate sezoane din seriale precum „Stranger Things”, „Bridgerton” şi „The Witcher”, „Fabrica de bani” şi „Cobra Kai”, dar şi blockbustere ca „Red Notice”, „Nu priviţi în sus”, „Operaţiunea de recuperare”, „Aşa se întoarce roata” şi „Vechea Gardă”.

Fanii vor fi primii care se afla informaţii noi, vor urmări trailere noi şi clipuri exclusive în cadrul grupurilor de discuţie interactive şi în timpul conversaţiilor cu vedetele şi creatorii Netflix care au colaborat la producţiile incluse în eveniment.

Evenimentul „Tudum” poate fi difuza simultan de fani şi ei sunt încurajaţi să reacţioneze în timp real pe conturile proprii de Facebook, Twitch şi YouTube.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.