Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tulcea suplimentează numărul autobuzelor pentru a putea respecta distanțarea fizică

autobuz electric

Societatea Transport Public SA din municipiul Tulcea va suplimenta, începând de joi, numărul autobuzelor care circulă pe trei linii importante, astfel încât călătorii să poată respecta distanţarea fizică impusă în contextul creşterii numărului cazurilor de infectare cu noul coronavirus, relatează Agerpres.

Directorul societăţii, Dan Bălan, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că pe liniile 1 şi 4 vor circula câte şase autobuze, în loc de câte patru, câte circulă acum, iar pe linia 1 barat vor circula trei autobuze, în loc de două, câte sunt pe traseu în momentul de faţă.

"Decizia va intra în vigoare începând de joi, pentru a evita aglomerarea şi a le oferi călătorilor posibilitatea de a respecta distanţarea fizică", a menţionat directorul Bălan.

Potrivit acestuia, măsura va fi valabilă între orele 5,30 şi 18,30.

Într-un anunţ făcut public pe o reţea de socializare, conducerea societăţii din subordinea Consiliului local al municipiului Tulcea îi roagă pe călători să respecte regulile impuse încă de la începutul pandemiei cu noul coronavirus, iar printre acestea se numără evitarea aglomeraţiei, purtarea măştii de protecţie şi dezinfectarea mâinilor.

Potrivit datelor Direcţiei de Sănătate Publică pentru perioada 4-17 noiembrie, în municipiul Tulcea rata incidenţei cazurilor de infectare cu noul coronavirus este de 5,4 cazuri la mia de locuitori, iar în judeţ rata este de 2,78 cazuri la mia de locuitori.

În municipiul Tulcea, autorităţile au interzis mai multe activităţi economice, iar în alte aproape 10 comunităţi au limitat desfăşurarea acestora.

Citește și: Bistrița intră în carantină: incidența cazurilor este de 9,1 la mia de locuitori

Datele Prefecturii judeţului Tulcea arată că până miercuri, 2.686 de persoane au fost internate pentru a primi tratament, iar 81 dintre ele au murit. În momentul de faţă, 988 de persoane sunt internate sau izolate la domiciliu, iar 1.617 au fost declarate vindecate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.