Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tulcea: Trei persoane au fost transportate la spital după un accident pe braţul Sulina al Dunării

ambulance.nsw.gov.au
ambulanta urgente

Trei persoane au fost transportate, vineri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Tulcea, după un accident pe braţul Sulina al Dunării, în apropiere de satul Partizani, eveniment în care au fost implicate două ambarcaţiuni, a informat, pentru AGERPRES, Căpitănia Zonală a Portului Tulcea.

Ambele bărci aveau motoare de câte 250 de cai putere, iar una dintre ele a părăsit locul evenimentului, potrivit Agerpres.

Cele trei persoane se aflau într-o ambarcaţiune care număra în total 11 pasageri şi a rămas pe loc, în timp ce cealaltă care avea la bord cinci persoane a părăsit locul evenimentului şi a fost găsită de autorităţi la Sulina.

"Ambii conducători au fost testaţi pentru a se stabili alcoolemia, iar rezultatele testelor au fost zero în ambele cazuri. În momentul de faţă, Căpitănia Zonală a Portului Tulcea şi Poliţia Transporturi fac cercetări pentru stabilirea cauzelor evenimentului şi a părăsirii locului acestuia de către unul din conducătorii de ambarcaţiuni", a precizat purtătorul de cuvânt al Căpităniei Zonale a Portului Tulcea, Petrică Rade.

Potrivit directorului Serviciului de Ambulanţă Judeţean, Radu Sicinschi, cele trei persoane rănite care au fost transportate la SJU Tulcea prezintă traumatisme minore şi escoriaţii, iar starea lor este stabilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.