Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tulcea - Un bărbat s-a înecat în timp ce se scălda în Dunăre

sputnik.md
copil inecat

Un bărbat din judeţul Tulcea a murit, marţi, după ce a încercat să se răcorească în Dunăre, în apropierea municipiului, în zona cunoscută sub numele 7 Ţevi, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 48 de ani, a fost văzut de alte persoane, care au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar ISU Delta a intervenit cu doi ofiţeri şi nouă subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea cu o autospecială de transport scafandri, o ambarcaţiune de căutare salvare (SAR), o ambarcaţiune de aluminiu tip IB5, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD, precum şi o ambulanţă tip B2 de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

"Persoana a fost găsită în apele fluviului Dunărea, la 30 de metri în aval de locul unde a fost văzută ultima dată şi aproximativ 5 metri de mal. Conform procedurii, echipajele medicale au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, bărbatul nu a răspuns favorabil manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat de către medicul SAJ", a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Delta, Nicolae Botezatu.

La faţa locului, au fost şi reprezentanţi ai Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea, cu o ambarcaţiune şi Poliţia Transporturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.