Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tulcea: Un motociclist în vârstă de 21 de ani a fost prins cu 124 km/h pe un drum unde viteza maximă este 50 km/h, iar apoi, în aceeaşi zonă, depistat cu 107 km

Aleph News
motociclist motocicleta

Un motociclist în vârstă de 21 de ani a fost prins de poliţiştii din Tulcea în timp ce circula cu 124 km/h pe un drum unde viteza maximă este 50 km/h, iar după câteva minute a fost depistat în aceeaşi zonă cu viteza de 107 km/h. El a rămas fără permis pentru şapte luni, potrivit news.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a anunţat, vineri, că poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au depistat, joi, un tânăr de 21 de ani, în timp ce conducea o motocicletă pe strada Isaccei, din municipiu, acesta fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 124 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 km/h.
Ulterior, la scurt timp, el a fost înregistrat din nou de aparatul radar, pe aceeaşi strada, cu viteza de 107 km/h.
“Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă şi măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă  210 zile”, a precizat IPJ Tulcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.