Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tunete și fulgere în studioul Antena3! Ana Birchall: 'E nesimțire ce faci' / Oana Stancu: 'Bănuiesc că ați greșit numărul'

oana stancu

Realizatorul Oana Stancu discuta miercuri în studioul Antena 3 împreună cu invitații săi despre războiul de la vârful justiției și miza desființării SIIJ. La un moment dat, Oana Stancu a făcut referire la CV-ul ministrului Justiției și reacția oferită astăzi de Ana Birchall, care a spus că nu consideră că nu este „în beneficiul actului de justiție” existența SIIJ în forma actuală, câtă vreme, potrivit legii, are competența de a reține tot dosarul, indiferent de infracțiunea cu care este sesizată. Pe ecran rula banda: Ana Birchall, 5000 de euro cash pentru Geoană.

„Editorul emisiunii a primit niște mesaje de pe numărul doamnei ministru Ana Birchall. Nu știu dacă îmi sunt adresate. Citez: „Este nesimțire ce faci!” Doamna Birchall, bănuiesc că ați greșit numărul. În primul rând, nu vă permit să mă tutuiți. Nu ne cunoaștem. În al doilea rând, cu siguranță, vă referiți la alte persoane. Cine este beneficiarul mesajelor pe care le-ați primit este treaba dumneavoastră. Dacă vă referiți cu acești termeni la jurnaliștii de la Antena 3, vă sugerez să vă reevaluați poziția. Nu cred că este demnă de un ministru fie el și revocat”, a spus Oana Zamfir, adăugând că așteaptă precizări publice de la ministrul Justiției, altfel va face public întreg mesajul.

„Este un sms total inacceptabil”, a mai spus Oana Stancu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.