Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tupeu. Carmen Dan vorbeşte la telefon în timpul unui moment de reculegere în Parlament

Inquam Photos/ Octav Ganea
dancila parlament carmen dan gratiela gavrilescu

Deputatul PMP Cătălin Cristache a postat pe pagina sa de Facebook un clip video care o înfăţişează pe Carmen Dan, ministrul de Interne, vorbind la telefon într-un moment în care Opoziţia iniţiase un moment de reculegere în memoria lui Ilie Gâzea, protestatarul mort la 9 zile după mitingul Diasporei.

Rămâi fără cuvinte când vezi lipsa de compasiune şi răceala care îi caracterizează pe cei care conduc astăzi România. Ministrul de Interne, Carmen Dan, cea care a ordonat represiunea împotriva participanţilor la mitingul din 10 august, continuă cu un tupeu incredibil la telefon în momentul în care parlamentarii se ridică în picioare să ţină un moment de relecugere pentru Ilie Gâzea, protestatarul din Teleorman care a murit la 9 zile după mitingul Diasporei, când a fost gazat de Jandarmerie. Mi-e clar acum: ăştia de la PSD ne-ar omorî, la propriu, fără să ridice o sprânceană, pe toţi cei care nu suntem de acord cu ei dacă ar putea”, se arată în descrierea filmuleţului postat de deputatul PMP.

Carmen Dan se afla în Parlament la dezbaterea moţiunii simple a Opoziţiei prin care i se cere demisia ca urmare a represiunii protestatarilor de la mitingul Diasporei din 10 august. Votul final pe moţiune va fi dat miercuri, 12 septembrie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.