Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tupeu de baron! Fostul prefect de Gorj a fost prins pentru a treia oară fără permis. Mai mult, și-a pus și girofar pe mașină/ VIDEO

gazeta de sud
dan ilie morega

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, a fost surprins joi seară la volanul autoturismului său, deși permisul de conducere i-a fost retras din motive medicale.

Dan Ilie Morega a fost filmat în timp ce gonea pe străzile din municipiul Târgu Jiu. Acesta folosea ilegal un girofar și a depășit pe contrasens, călcând linia dublă continuă. Imaginile au fost difuzate de Digi 24. Reprezentanții IPJ Gorj susțin că bărbatul riscă acum un al treilea dosar penal pentru conducere fără permis și folosirea ilegală a girofarului.

În urmă cu câteva zile, Dan Ilie Morega a fost prins la volan, în zona Baia de Aramă, deși avea permisul retras.

În urmă cu 11 zilei, poliția îl prindea prima dată pe Morega la volan, cu toate că nu mai avea acest drept. „La data de 12 februarie 2024, polițiști din cadrul Biroului Rutier s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat de 78 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a condus un autoturism, pe o stradă din localitate, având permisul retras la data de 6 februarie. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile de către o persoană al cărui permis de conducere a fost retras“, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

Dan Ilie Morega a spus că s-ar fi trezit pe 6 februarie 2024 cu poliția rutieră la ușă, care i-ar fi pus în vedere că din aceea zi are la dispoziție 15 zile să predea carnetul de conducere, deoarece în baza unui act medical, eliberat de un medic psihiatru din Târgu Jiu, nu mai are voie sa conducă. Morega a refuzat să predea permisul de conducere, motivând că va face contestație în instanța de judecată.

Potrivit acestuia, familia lui Dan Morega a solicitat prezența medicilor la sfârșitul anului trecut a medicilor pentru că nu s-a simțit bine într-o anumită perioadă. Doi medici l-au vizitat la domiciliu, iar unul dintre ei s-a adresat Serviciului Rutier din cadrul IPJ Gorj, pentru a i se retrage permisul de conducere. „Consider că s-a comis un abuz în ce mă privește, deoarece nu am fost expertizat medical de psihiatrul care a cerut să rămân fără drept de a conduce”, a menționat Dan Ilie Morega

Morega a condus Cooperația din Gorj, după care a ajuns președinte al PNL Gorj și deputat. El a mai fost și prefect al județului Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.