Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tupeu fără limită: a venit beat la examenul pentru permisul auto. Ce s-a întâmplat cu tânărul

telefoncontact.online
examen auto

Un bărbat de 31 de ani s-a prezentat, luni dimineața, băut la proba practică pentru obținerea permisului de conducere, anunță prefectul de Argeș.

Unul dintre examinatorii Serviciului Permise a cerut, luni dimineața, testarea cu alcooltestul pentru un candidat. Bărbatul în vârstă de 31 de ani prezenta halenă alcoolică, iar polițistul nu l-a lăsat să urce la volan.

Candidatul a fost testat de către polițiștii Biroului Rutier Pitești și s-a confirmat faptul că a consumat băuturi alcoolice. Avea o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost declarat „respins” la proba practică pentru obținerea permisului de conducere, dar nu va răspunde contravențional pentru că nu a condus.

„Țin să le atrag atenția tuturor candidaților că astfel de situații sunt de neiertat și că nu le vor fi trecute cu vederea, indiferent de scuzele invocate. Tânărul de astăzi a spus că a consumat alcool în ziua de ieri, dar este irelevant. Condamn dur orice faptă, dar și tentativă, de a urca la volanul unui autoturism după consumul de alcool sau orice fel de substanțe interzise pentru că nu este în joc doar viața celui care face un astfel de gest, ci și a celorlalți participanți la trafic, indiferent că vorbim despre șoferi sau pietoni”, susține Radu Perianu, prefectul județului Argeș, potrivit mediafax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.