Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tupeu incredibil al unui medic: A luat 7.400 de euro pe lună, chiar dacă nu a lucrat nicio zi

www.stirileprotv.ro
bani, lei, bancnote

Tupeu incredibil al unui doctor care a încasat 7400 de euro pe lună chiar dacă nu a lucrat nici măcar o zi. Medicul a cărui identitate nu a fost dezvăluită a încasat "o avere" fără să vină la serviciu şi să îşi facă meseria nici măcar o zi. Numai în perioada 2012-2016, când s-a aflat ceea ce făcea şi a fost anchetat, autorităţile spitalului şi, ulterior, Curtea de Conturi, l-au luat, la propriu, la "bani mărunţi, conform RTV.

Citeşte şi: Imagini groaznice cu mâna dreaptă a lui Vladimir Putin în prim plan: La ce experiment sadic a participat / VIDEO

Medicul, al cărui nume nu a fost divulgat, a comis, practic, o fraudă de proporţii încasând ani de zile retribuţia lunară. Medicul fusese numit "şef de serviciu" în anul 1984, la spitalul Quimperle, din Bretagne, arată un raport al autorităţilor publicat joi. Până la recentele dezvăluiri, mai multe rapoarte provenind din diferite surse, inclusiv de la unii dintre pacienţii lui, că era mai degrabă un medic incompetent, de care pacienţii se plângeau adesea, după cum s-a arătat şi în dosarele Curţii de Conturi. Mai mult, în timpul cât a lucrat ca spital, s-a dovedit că medicul avea şi probleme de comportaent "incompatibile pentru funcţia lui" pe care o deţinea atunci în cadrul spitalului. Astfel, ani la rândul a încasat un salariu anual de 130.000 de euro.

Citeşte şi: Dezvăluiri incendiare ale lui Victor Ponta: 'Ne băteam după meci' / VIDEO

Acum, Curtea de Conturi a găsit o "gaură uriaşă", medicul păgubind spitalul, în total, cu 5,5 milioane de euro, numai în perioada 2012-2016, msi spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.