DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Turcan: La toate modelele de administraţie PSD sunt suspiciuni de corupţie, şomaj

facebook.com/pg/RalucaTurcan
Raluca Turcan

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a susţinut vineri, la Craiova, unde a participat la o serie de acţiuni electorale, că la toate modelele de administraţie PSD sunt suspiciuni de corupţie, foarte multe ajutoare sociale, inclusiv pentru oameni care pot munci, lipsă de investiţii şi de perspectivă, şomaj. "Ca preşedinte interimar al PNL trebuie să răspund la întrebarea 'de ce trebuie votaţi candidaţii PNL la aceste alegeri' (parţialele din 11 iunie - n.r.). Răspunsul este foarte simplu: pentru că PSD, peste tot în ţară unde conduce, răspândeşte dependenţa de stat, lipsa de investiţii şi sărăcia. PSD caută să fie cât mai mulţi oameni care aşteaptă ajutoare sociale pentru că ei sunt manipulabili şi uşor de controlat. PSD nu respinge sărăcia. Este o realitate pe care trebuie să o acceptăm. La toate modelele de administraţie PSD sunt suspiciuni de corupţie, foarte multe ajutoare sociale, inclusiv pentru oameni care pot munci, lipsă de investiţii, şomaj, lipsă de perspectivă", a afirmat Turcan, care a participat vineri la acţiuni de susţinere a candidatului PNL la funcţia de primar al Craiovei, senatorul Mario Ovidiu Oprea.

Potrivit preşedintelui interimar al PNL, craiovenii ar trebui să îl voteze pe Oprea pentru că administraţiile liberale din ţară au atras investiţii, au creat locuri de muncă şi au redus rata şomajului şi birocraţia. "În contrapondere, acolo unde există administraţie PNL avem în primul rând o atragere a fondurilor europene care se regăsesc în proiecte pentru locuitori, avem lipsă de birocraţie, ajutoare sociale puţine şi doar pentru cei în nevoie, investiţii publice şi private care creează locuri de muncă. Aceasta este o realitate care trebuie spusă cât mai des în spaţiul public. (...) Mario Ovidiu Oprea, prin calitatea lui de lider al senatorilor PNL, a demonstrat că este un om care se apleacă în detaliu pe proiecte în interes public. În calitate de primar va deschide Primăria Craiova să lucreze cât mai mult cu craiovenii pentru investiţii reale, serioase, nu din cele care iau ochii, dar lasă craiovenii într-o sărăcie ce sfidează decenţa", a susţinut Raluca Turcan, conform Agerpres.

La acţiunile electorale pentru susţinerea lui Mario Ovidiu Oprea a participat vineri şi Ludovic Orban, candidat la funcţia de preşedinte al PNL, care a afirmat că municipiul Craiova are nevoie de investiţii care să genereze locuri de muncă şi "mai puţin de pacheţele date din banul public". "Pentru Ovidiu Mario Oprea pot să bag mâna în foc că este un om cu caracter remarcabil, de o cinste şi o corectitudine ireproşabilă, care este în PNL din 1990, a stat alături de PNL şi la bine şi la greu, a susţinut valorile liberale, iar toate funcţiile publice pe care le-a deţinut le-a girat cu extrem de multă seriozitate şi dedicaţie pentru cetăţean. (...) Craiova are nevoie mai puţin de pacheţele date din banul public, Craiova are nevoie de investiţii serioase care să creeze o dezvoltare economică, oportunităţi pentru locuitori, pentru a putea avea locuri de muncă bine plătite, pentru a putea trăi la un nivel cât mai apropiat de cel european. PSD are nevoie de un electorat captiv. Obiectivul nostru este să le oferim craiovenilor şansa reală de a putea trăi demn din salariile lor, din afacerile lor, din proprietatea lor, din expertiza lor, de a avea şansa să trăiască într-un oraş dezvoltat, într-un oraş civilizat", a afirmat Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.