Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcan: PNL a depus la Parlament lista miniştrilor şi programul de guvernare; încep discuţiile de constituire a unei majorităţi

raluca turcan

PNL a depus vineri la Parlament lista miniştrilor propuşi şi programul de guvernare, a anunţat prim-vicepreşedintele partidului Raluca Turcan, care a făcut apel la conducerea Camerei Deputaţilor să stabilească un calendar care să permită, cât mai curând, votul în plen pentru noul Cabinet.

''PNL a depus astăzi la Parlament lista miniştrilor propuşi şi programul de guvernare. Echipei guvernamentale s-a alăturat domnul deputat Lucian Heiuş, ministrul propus pentru Finanţe. În perioada următoare, echipa de negociere a PNL va începe discuţiile cu reprezentanţii partidelor parlamentare, pentru constituirea unei majorităţi. Obiectivul PNL este să dea României o bună guvernare, printr-un Cabinet care să poată continua proiectele începute în mandatul Guvernului condus de Ludovic Orban'', a scris Turcan pe Facebook.

Ea cere stabilirea unui calendar care să permită, cât mai curând, votul în plen pentru Cabinetul propus.

''Fac apel la conducerea Camerei Deputaţilor să stabilească un calendar care să permită, cât mai curând, votul în plen pentru Cabinetul propus'', a afirmat Raluca Turcan.

Biroul Executiv al PNL a aprobat vineri, în unanimitate, lista şi programul de guvernare ale Cabinetului Cîţu, singura modificare în componenţa noului Guvern fiind la Ministerul Finanţelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.