Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcan REACȚIONEAZĂ virulent la insistențele lui Dăncilă de a se duela cu Iohannis: Face conferințe exact pe scena unde PSD a comis abuzuri - în Parlament

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, vineri, că PSD și Viorica Dăncilă fac conferințe de presă pe scena unde social-democrații au orchestat cele mai grave abuzuri: în Parlament. Asta în timp ce Klaus Iohannis a fost alături de români în toată țară în timpul campaniei electorale, ceea ce, de fapt, acest lucru înseamnă adevărata dezbatere: dialogul deschis cu cetățenii.

„Klaus Iohannis a fost în toată țara alături de români, în timp ce Viorica Dăncilă face conferințe exact pe scena unde PSD a orchestrat cele mai grave abuzuri: în Parlament.

După ce și-a bătut joc de această instituție și a subordonat-o unui comportament de tip infracțional, PSD și Viorica Dăncilă vor dezbateri ”democratice” în incinta legislativului. De ce candidata PSD nu iese în stradă, de ce nu merge printre oameni? Pentru că nu are curaj. Îi este frică să dea ochii cu oamenii! Românii nu au uitat cum, pe 10 august, la ordinul PSD, au fost gazați și bătuți mii de oameni în Piața Victoriei, nu au cum să ignore modificările la legile justiției prin care PSD a golit pușcăriile de infractori și a pus în pericol siguranța românilor. Nu au cum să ierte ordonanțele prin care au crescut costurile facturilor și cum Dăncilă a îndatorat țara pentru a mulțumi clientela de partid.

Citește și: Rareș Bogdan, prima reacție după apelul lansat de Dăncilă: 'Noi stăm între oameni'. Ce spune despre declarația liderului PSD cu privire la 10 august

Aceasta este adevărata dezbatere: față-n față cu romanii! Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, săptămâna aceasta, cu mii de cetățeni la Baia Mare, Bistrița, Ploiești, Galați. Astăzi va fi alături de cei din Bacău.

Peste tot în țară, oamenii vor să-i vorbească Președintelui, să facă poze, să îl încurajeze, să-i pună întrebări și să dezbată lucruri importante pentru țară. Este tot mai clar că românii îi vor acorda Președintelui Klaus Iohannis un vot covârșitor duminică, așa cum s-a întâmplat și în turul I. Românii sunt conștienți de faptul că Președintele Klaus Iohannis va face tot ce îi stă în putere pentru a construi România Normală!

Românii nu pot fi mințiți și nici cumpărați cu 100 de lei. Românii vor o țară europeană, o țară în care legea să fie egală pentru toți, nu una în care legile să servească doar interesului de partid, așa cum a făcut PSD în ultimii ani.

Tocmai de aceea, în turul 2, alegerea românilor va fi Klaus Iohannis”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.