Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcescu iese la rampă cu acuzaţii DURE: 'Trocul PSD-UDMR va fi definitivat azi...'

twitter.com
Hunor Dragnea

Deputatul PMP, Robert Turcescu, a ieşit la rampă şi lansează acuzaţii dure la adresa PSD. El susţine că în spatele raportului favorabil pe care îl va obţine Liceul Romano-Catolic din Târgu Mureş se află un troc între social-democraţi şi UDMR. Turcescu a avut cuvinte dure şi pentru ministrul Educaţiei, Liviu Pop, despre care spune că este un politruc.

"Trocul PSD-UDMR va fi definitivat azi, la ora 11.30, in Comisia pentru Invatamint. Dupa mai multe aminari, brusc, taman azi, va fi dat raport FAVORABIL pentru infiintarea Liceului Romano-Catolic din Tirgu-Mures. Si asta desi NU EXISTA CADRUL LEGISLATIV necesar, iar de la Presedintie inca nu a venit un punct de vedere. In mod halucinant, Ministerul Educatiei condus de politrucul Liviu Pop a emis un punct de vedere favorabil pentru infiintarea liceului amintit, chiar daca acest lucru intra in totala contradictie cu legea existenta astazi si care reglementeaza modul in care pot fi infiintate scoli si licee pe teritoriul Romaniei. In mod evident, Dragnea si PSD au probleme cu votul la Buget si simt nevoia sa se asigure ca primesc sprijinul/voturile UDMR. E o mizerie ceea ce fac pesedistii, dar, oare, mai exista ceva care sa nu fie mizerabil in felul in care inteleg ei sa faca politica?", scrie Robert Turcescu pe Facebook.

Citeşte şi: Maneliştii au băgat scandalul în Facultatea de Medicină. Revoltă între studenţi: ‘S-a ajuns la prostituţie...’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.