Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcia a început bombardamentul împotriva kurzilor din nordul Irakului

avion bombardament

Avioane de luptă ale aviaţiei turce au bombardat luni poziţii ale Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK) din nordul Irakului, a relatat agenţia de presă turcă Anadolu, citată de DPA şi AFP.

Între 09:30 şi 10:55 GMT, avioane ale aviaţiei turce 'au distrus poziţii ale organizaţiei teroriste separatiste' kurde în regiunea Gara, din nordul Irakului, a anunţat Anadolu, referindu-se la PKK, în condiţiile în care Turcia îşi continuă în Siria operaţiunea militară care vizează îndeosebi miliţiile siriene kurde, transmite AFP.

Citește și: O vedetă de la Antena 1 spune că a fost VIOLATĂ: ‘M-a tras de păr până în toaleta restaurantului, apoi m-a împins, m-a violat’

Operaţiunea a fost desfăşurată după ce s-au primit informaţii cu privire la ţinte, relatează Reuters, citând surse din armata Turciei, care au adăugat că momentan nu se ştie dacă raidurile au provocat sau nu pagube.

Războiul Turciei cu militanţii kurzi se desfăşoară pe trei fronturi: în interiorul propriilor graniţe, în nordul Siriei şi în nordul Irakului, notează DPA.

Postul de televiziune CNN Turk a citat armata Turciei care anunţat că a lovit 20 de ţinte de 61 de ori în Siria în ultimele 24 de ore, titrează agerpres.ro.

Citește și: Făcea topless și a trebuit să se mute pentru că vecinii s-au plâns poliției: Cum arată femeia / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.