Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcia a retrogradat în divizia C a Ligii Naţiunilor. Cum a explicat Mircea Lucescu ultima înfrângere

Getty Images
Mircea Lucescu

Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat, sâmbătă seară, după ce naţionala Turciei a retrogradat în divizia C a Ligii Naţiunilor, fiind învinsă cu 1-0 de Suedia, că la acest meci s-a văzut că fotbaliştii care nu sunt titulari la echipele lor de club nu au făcut faţă fizic, conform news.ro.

“În prima repriză am avut trei ocazii clare de gol. În repriza a doua am văzut că fotbaliştii care nu joacă la echipele lor de club nu au rezistat. Dacă ar fi avut jocuri la echipele de club, nu ar fi fost astfel. Nu am rezistat, iar adversarii au profitat de acest lucru. Continuăm să clădim o echipă. Astăzi am avut trei jucători de 21 de ani. Adversarul a fost foarte puternic. Noi nu am făcut faţă fizic. Trebuie ca jucătorii noştri să fie de acum încolo titulari la echipele lor de club. Sper ca Cenk şi Caglar să înceapă să joace la echipele lor”, a spus Lucescu într-un flash-interviu pentru postul TRT.

Potrivit presei din Turcia, după meciul de la Konya, Mircea Lucescu a susţinut o conferinţă de presă de doar două minute, în care i s-a pus o singură întrebare. Întrebarea a fost referitoare la o schimbare Hasan Ali Kaldirim – Omer Bayram, făcută de el pe finalul meciului, iar tehnicianul a răspuns că nu a fost o schimbare care să fi influenţat rezultatul şi că şi-a dorit un joc mai ofensiv prin introducerea lui Bayram.

Marian Godină îl face praf pe procurorul care i-a amendat pe polițiștii din Slobozia: 'Pretenaș, ce rahaturi scrii aici, ai luat speiș?'

Naţionala Turciei, antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de selecţionata Suediei, într-un meci din grupa a doua a diviziei B a Ligii Naţiunilor şi a retrogradat în al treilea eşalon al competiţiei.

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs.

Golul a fost marcat de Andreas Granqvist, în minutul 71, din penalti.

Pentru Turcia a fost ultima confruntare din grupă, în timp ce Suedia mai are de disputat un meci cu Rusia, în 20 noiembrie, pe teren propriu. Turcia ocupă ultimul loc în grupă, cu trei puncte. Rusia, primul loc, are şapte puncte, iar Suedia are patru puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.