Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcia - Alexandru Maxim ajunge pe locul trei în topul golgheterilor după golul cu Galatasaray

www.fanatik.ro
Alexandru Maxim

Gaziantep, fosta echipă antrenată de Marius Șumudică, a pierdut vineri seara derby-ul cu Galatasaray, cu scorul de 1-2. Alexandru Maxim a marcat golul de onoare din lovitură de pedeapsă.

Alin Toșca și Alexandru Maxim au fost integraliști în partida pierdută vineri seara de Gaziantep, pe teren propriu, în compania lui Galatasaray Istanbul, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din SuperLig. Cele două erau vecine de clasament, pe locurile 3 și 4, înainte de meci.

Galatasaray a reușit să câștige cu o dublă a atacantului nigerian Onyekuru, care a marcat în minutele 51 și 79. Maxim a înscris golul de onoare al gazdelor în al 7-lea minut suplimentar de joc, din penalty, după ce a făcut o partidă foarte bună și a avut și două ocazii mari de a marca, în prima repriză.

Mijlocașul român a ajuns la cea de a 11 reușită în campionatul Turciei și se află pe locul trei în clasamentul golgheterilor, condus de gabonezul Boupenzade de la Hatayspor, care are 13 reușite.

Gazdele au mai marcat o dată, în minutul 90, însă reușita a fost anulată din motiv de offside. Echipa românilor este momentan pe locul patru, dar rezultatele din etapa a 20-a, o pot duce până pe locurile 6 sau 7.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.