Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcii se interesează de Țucudean: CFR Cluj a primit o ofertă de 800.000 de euro pentru golgheterul Ligii I

www.mediafax.ro
România Suedia Țucudean

George Ţucudean continuă să atragă atenţia prin evoluţiile foarte bune pe care le are pentru CFR Cluj şi echipa naţională a României, iar ProSport a aflat că pentru vârful de 27 de ani a venit o ofertă scrisă din Turcia, în valoare de 800.000 de euro, informează mediafax.

Citește și: Isărescu pune Guvern la zid: Nu vii în prag de Crăciun cu o bombă. Trăsnaia ne-a luat și pe noi prin surprindere

Golgheter al Ligii 1, Ţucudean impresionează meci de meci, se lipeşte la gol, iar şefii celor de la CFR Cluj sunt conştienţi că se află în apogeul carierei, motiv pentru care se gândesc să obţină o sumă interesantă în schimbul său şi să-l lase să-şi încerce norocul într-un campionat din străinătate. După ce a refuzat o propunere de trei milioane de euro, din China, pe masa campioanei a mai ajuns o ofertă, de data aceasta mult mai mică. Totuşi, Neluţu Varga nu exclude din start varianta vânzării.

De ce? Atacantul nu ştie încă dacă va continua la CFR, clujenii au o ofertă din Turcia de 800.000 de euro, dar nu vor să se despartă de el pentru mai puţin de 2 milioane de euro. În cazul în care va sosi o ofertă satisfăcătoare, Ţucudean ar putea fi cedat, pentru că finanţatorul Nelu Varga le-a transmis oficialilor clubului că nu mai doreşte să investească din buzunarul propriu, în acest sezon. “Nu ştiu ce şanse sunt să plece Ţucudean. Am auzit că are ofertă, nu ştiu dacă este adevărat. Vedem în viitor dacă va pleca sau nu”, a spus Conceicao, într-o conferinţă de presă pe care a susţinut-o marţi, la reunirea lotului.

Cu 13 goluri şi o pasă decisivă în 21 de meciuri, Ţucudean e golgheterul Ligii 1, la egalitate cu Alexandru Mitriţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.