Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turistul ceh căutat pe munte cu ajutorul unui elicopter a fost găsit în Gara Braşov

News.ro
salvamont

Un turist ceh care a fost căutat pe munte inclusiv cu ajutorul unui elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie (IGAv), după ce prietenul său i-a anunţat dispariţia, a fost găsit, miercuri după-amiază, în Gara Braşov.

Potrivit datelor postate pe pagina de Facebook a Salvamont Prahova, căutările au început marţi seară, au continuat până în jurul orei 2,00 şi au fost reluate miercuri dimineaţă, relatează News.ro.

"Desfăşurare masivă de forţe pentru căutarea unui turist ceh, dat dispărut aseară, la ora 21,52, de către colegul său, în zona Brânei Caraimanului. Salvatorii montani au început căutările aseară, continuând până în jurul orei 2,00. Telefonul celui căutat nu putea fi apelat. Dimineaţa, căutările au continuat terestru, cu efective mărite. Am solicitat şi sprijin aerian la IGAv, care a survolat zona, împreună cu un salvator montan. De această dată, telefonul suna, dar acesta nu răspundea", arată sursa citată.

Poliţia Prahova a precizat că bărbatul a fost dat în atenţie pe raza judeţelor vecine, fiind depistat în jurul orei 15,00 de lucrătorii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Braşov.

El a declarat că nu a fost victima niciunei infracţiuni.

"În cele din urmă, turistul ceh a fost găsit în Gara Braşov, în jurul prânzului, de către poliţie. Concluziile le trageţi dumneavoastră...", se mai arată în postarea Salvamont.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.