Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turneul Apertura la fotbal se va disputa fără spectatori din cauza demonstraţillor care cer demisia preşedintei Dina Boluarte

News.ro
minge fotbal poarta

Turneul din prima ligă peruană de fotbal (Apertura) va începe în acest weekend fără spectatori, după cincisprezece zile de suspendare din cauza manifestărilor prin care se cere demisia preşedintei Dina Boluarte, a anunţat miercuri Liga Profesionistă de Fotbal (LFP), citată de AFP, potrivit news.ro.

Meciurile din prima şi a doua zi au fost amânate şi „Liga Apertura 2023 va începe în acest weekend cu a treia etapă, care se va juca fără spectatori la recomandarea autorităţilor”, a precizat LFP.

Peru se confruntă cu o serie de proteste şi demonstraţii începând din 7 decembrie, când fostul preşedinte Pedro Castillo a fost demis după ce a fost acuzat că a încercat o lovitură de stat pentru a dizolva Parlamentul care se pregătea să-l dea jos de la putere.

Valul de proteste s-a soldat până acum cu 48 de morţi în urma confruntărilor, sute de manifestanţi cerând alegeri generale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.