Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turneul ATP de al Buenos Aires - Carlos Alcaraz a revenit în competiţie cu o victorie

www.wikiwand.com
ATP 500
Alcaraz (19 ani), principalul favorit al competiţiei din capitala Argentinei, a arătat o uşoară lipsă de pregătire mentală în duelul de pe terenul Guillermo Vilas, pe care l-a câştigat în în final după două ore de joc.

Ibericul, care ocupă în prezent locul secund în ierarhia ATP, va înfrunta în turul următor un alt jucător sârb, Dusan Lajovic, care a trecut în optimile de finală, cu 6-3, 6-1, de argentinianul Camilo Ugo.

Înaintea meciului de miercuri, Carlos Alcaraz nu mai jucase din luna noiembrie, după ruptura musculară la picior suferită în timpul turneului Masters 1.000 ATP de la Paris, care l-a făcut să rateze debutul sezonului 2023, inclusiv Openul Australiei.

Britanicul Cameron Norrie, cap de serie numărul 2, a acces la rândul său în sferturile de finală la Buenos Aires, după ce trecut greu, cu 4-6, 7-5, 7-6 (8/6), de argentinianul Facundo Diaz.

Norrie va avea ca adversar în sferturi un alt reprezentant al gazdelor, Tomas Etcheverry, învingător cu 4-6, 6-1, 6-2 în partida cu spaniolul Roberto Carballes.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.