Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turneul ATP de la Marsilia nu va avea loc la datele prevăzute

australian open facebook
australian open general tenis

Ediţia 2021 a turneului masculin de tenis de la Marsilia (Franţa) nu va avea loc la datele prevăzute (15-21 februarie), au anunţat organizatorii acestei competiţii din calendarul circuitului ATP, citaţi de cotidianul L'Equipe, potrivit Agerpres.

"Turneul de la Marsilia a oficializat marţi faptul că ediţia sa din 2021 nu va avea loc la datele prevăzute în sezonul viitor. Evenimentul este în aşteptarea oficializării amânării Openului Australiei, la fel ca toată lumea tenisului", se precizează într-un comunicat.

Citește și: Ludovic Orban: ‘Se poate forma o majoritate parlamentară fără PSD și acesta este obiectivul nostru’

Din cauza problemelor generate de carantinarea obligatorie care va fi impusă jucătorilor la sosirea în Australia, primul turneu de Mare Şlem al anului nu va se va mai desfăşura în perioada sa obişnuită din luna ianuarie, ci va fi amânat cel mai probabil pentru intervalul 8-21 februarie, astfel că s-ar suprapune cu competiţia din sudul Franţei.

Conform L'Equipe, organizatorii turneului ATP de la Marsilia au acum în vedere intervalul 8-14 martie, însă pentru asta ar trebui ca turneul de la Indian Wells să-şi anuleze ediţia din 2021. Responsabilii evenimentului din Statele Unite sunt preocupaţi de situaţia sanitară şi iau în calcul să nu organizeze turneul anul viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.