Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turneul Campioanelor: Olandeza Kiki Bertens a câștigat meciul cu liderul WTA, Ashleigh Barty, 3-6; 6-3; 6-4

WTA
barty

În primul meci al zilei de marți de la Turneul Campioanelor, Kiki Bertens (Olanda; locul 10 WTA) s-a impus în trei seturi în fața pricipalei favorite a competiției, Ashleigh Barty (Australia; locul 1 WTA). După două ore și 15 minute, olandeza a câștigat cu 3-6; 6-3; 6-4, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Victor Ponta, pledoarie INCENDIARĂ: Argumentele IREFUTABILE care demască blatul politic dintre PSD și PNL

Kiki Bertens a disputat primul meci de la Shenzen, după ce a fost anunțată de organizatori că poate participa în urma accidentării la umăr a niponei Osaka (locul 3 WTA), care a abandonat. Zilele de pauză i-au dat un plus de prospețime și a câștigat meciul, deși a cedat în primul set, când jocul a fost unul mai slab. A pierdut de trei ori pe propriu serviciu și s-a văzut condusă cu 1-0 la seturi. Actul secund a fost extrem de disputat, iar după două game-uri în care sportivele și-au câștigat serviciul, au urmat cinci break-uri consecutive, cu unul în plus pentru Kiki Bertes și pe tabelă s-a restabilit egalitatea.

Decisivul a început cum nu se putea mai bine pentru sportiva din Olanda care a dominat la toate capitolele, a început să forțeze la retur și a excelat la serviciu. S-a distanțat și la 4-0, dar lidera clasamentului feminin WTA a revenit periculos, la 4-5. Bertens a urmat însă la serviciu și a închis cu 6-4, punctând în Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor. Succesul o aduce într-o situație foarte bună, la o victorie de calificarea în semifinalele competiției. În penultimul act merg primele două sportive din cele două grupe.

Citește și: Un ministru PSD iese la atac în pline audieri în Parlament: Raluca Turcan și Roberta Anastase, la un pas de a prelua destinul României

Tot marți, la Shenzhen se va mai juca partida Petra Kvitova (Cehia; locul 6 WTA) – Belinda Bencic (Elveția; locul 7 WTA).

Clasamentul în Grupa Roșie:

1. Kiki Bertens - 1 meci; 1 punct

2. Ashleigh Barty - 2 meciuri; 1 punct

3. Petra Kvitova - 1 meci; 0 puncte

4. Belinda Bencic - 1 meci; 0 puncte

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.