Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turneul de la Roland Garros lovit puternic de coronavirus - Cinci jucători au fost excluşi de pe tabloul calificărilor după infectarea doi dintre ei

Roland Garros

Cinci jucători au fost excluşi de pe tabloul calificărilor de la Roalnd Garros, dintre care doi testaţi pozitiv cu noul coronavirus şi trei în calitate de cazuri de contact, informează AFP, potrivit news.ro.

Numele lor nu a fost dat publicităţii de organizatori.

"Conducerea turneului Roland-Garros confirmă faptul că doi jucători din calificări au dat rezultate pozitive la testul pentru Covid-19 şi alţi trei jucători sunt declaraţi ale antrenorului lor, care fost testat pozitiv cu noul coronavirus. În conformitate cu protocolul de sănătate al turneului, aceşti cinci jucători au fost excluşi de pe tabloul calificărilor care începe luni şi vor rămâne izolaţi timp de şapte zile", au anunţat reprezentanţi ai turneului parizian, într-un comunicat de presă.

Profesorii cad pe capete, la doar câteva zile de la începutul școlii: Un liceu se închide, după ce 5 cadre didactice s-au infectat

Calificările se desfăşoară de luni până vineri, iar meciurile de pe tabloul principal încep la 27 septembrie şi durează până la 11 octombrie. Programat iniţial să ia startul la finalul lunii mai, French Open a fost amânat patru luni, din cauza pandemiei de coronavirus.

România este reprezentată în calificările turneului de la Roland Garros de Marius Copil, Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu, Irina Bara, Jaqueline Cristian, Elena-Gabriela Ruse şi Laura Ioana Paar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.