Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turneul de promovare a programului și platformei Smart Start USA ajunge la toți antreprenorii care vor să investească în viitorul lor

stiripesurse.ro
smart start usa

Peste 2500 de antreprenori din 10 orașe au avut oportunitatea de a afla, la ei acasă, în prima săptămână de turneu de promovare a programului și platformei Smart Start USA, despre avantajele oferite companiilor care vor să dezvolte afaceri în străinătate.

Ilan Laufer, inițiatorul și coordonatorul programului, împreună cu Academia de Studii Economice din București, Camera de Comerț și Industrie România și partenerii de implementare Piraeus Bank Romania (First Bank), Banca Transilvania, BCR, Mastercard și CertSIGN, precum și cele două fonduri de garantare și contragarantare, Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri și Fondul Român de Garantare, au făcut, săptămâna trecută, prezentări ale serviciilor oferite și au răspuns întrebărilor întreprinzătorilor din orașele București, Craiova, Pitești, Brașov, Ploiești, Buzău, Galați, Piatra Neamț, Oradea și Arad.

Turneul de promovare “Smart Start USA - soluții eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești” se bucură de sprijinul administrațiilor publice locale, dar și al Camerelor de Comerț și Industrie Județene care au văzut în produsele și soluțiile oferite de programul Smart Start USA șansa comunităților de afaceri locale de a depăși barierele regionale, de a se dezvolta economic, aducând plus valoare și durabilitate economică în zonă.

Pentru accesul în program și înscrierea în platformă antreprenorii vor aplica pe Smart Start USA - https://smartstartusa.net/.

Urmăriți-ne pe paginile de Facebook : https://www.facebook.com/Smart-Start-USA-1827641960646349/ și https://www.facebook.com/IlanLauferOfficial/ precum și pe pagina de web https://smartstartusa.net/ pentru a fi în contact permanent cu noi și a afla ultimele informații despre program.

* * * * *

* * *

Turneul de promovare a programului și a platformei Smart Start USA se desfășoară pe parcursul lunii octombrie în aproximativ 30 de orașe.

Doar la un click distanță, antreprenorii români pot accesa platforma (https://smartstartusa.net/) care asigură facilitarea accesului la finanţare, îndrumare, educare și instruire antreprenorială pentru un număr de 10.000 companii românești anual care vor să își extindă afacerile în străinătate.

Smart Start USA este singurul program privat din România care urmărește crearea primului ecosistem românesc dedicat creșterii exportului si internaționalizării companiilor cu capital românesc, cu acces prioritar pe piața Statelor Unite ale Americii.

Bugetul programului este de 500 milioane USD, valoarea creditului financiar acordat este de maximum 200.000 USD, iar aportul propriu de minimum 15%, iar perioada de implementare este de 7 ani, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.