Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turneul Rogers Cup a fost anulat din cauza pandemiei. Competiţia de fete a fost mutată în 2021

AP
halep rogers cup

Turneul Rogers Cup, secţiunea feminină, a fost anulat, din cauza pandemiei de coronavirus, şi se va juca în 2021. Competiția era programată să aibă loc în perioada 7 - 16 august.

După Wimbledon, un alt turneu a fost anulat în 2020. Competiţia de la Montreal, Rogers Cup, secţiunea feminină, programată în perioada 7 - 16 august, nu se va mai juca în această vară. Pandemia de coronavirus a blocat desfăşurarea competiţiilor sportive, iar o parte dintre ele au fost obligate să îşi schimbe datele sau să nu se mai joace deloc în acest an.

Într-un comunicat emis de WTA scrie că hotărârea de a muta turneul Rogers Cup în 2021 a fost luată, după ce Guvernul din Quebec a luat decizia de a interzice desfăşurarea tuturor evenimentelor până la finalul verii, 31 august 2020.

Anul trecut, turneul de la Rogers Cup a fost câştigat de jucătoarea din Canada de origine română, Bianca Andreescu, care s-a impus în finală în faţa tenismenei din America, Serena Williams, deţinătoarea a trei titluri la competiţia de la Montreal.

Simona Halep a câştigat şi ea de două ori titlul în Canada. În 2016, după finala cu Madison Keys, şi în 2018, după ce a câştigat în faţa tenismenei Sloane Stephens.

Până în acest moment nu a fost luată nicio decizie în ceea ce priveşte turneul de pe tabloul masculin, care ar trebui să aibă loc la Toronto.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.