Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Turnul Eiffel' din București marchează Ziua Națională a României: antena STS, spectacol de lumini grație unei instalații dotate cu peste 8.000 de leduri

sts
turnsts

Turnul STS (Serviciul de Telecomunicații Speciale) din București marchează Ziua Națională a României prin iluminarea în tricolor a turnului său de comunicații.

Cu o înălțime impresionantă de aproape 210 metri, acesta se numără printre cele mai înalte construcții din București. Turnul găzduiește numeroase antene specializate pentru asigurarea comunicațiilor radio securizate ale Statului Român.

content-image

Echipa de ingineri și specialiști brevetați ai STS se ocupă de administrarea echipamentelor instalate pe turn, desfășurând operațiuni în condiții de înălțime.

Iluminarea turnului STS este realizată printr-o instalație dotată cu peste 8.000 de leduri, servind nu doar scopuri estetice, ci și pentru transmiterea mesajelor de informare sau marcarea unor evenimente deosebite.

content-image

Această inițiativă reflectă angajamentul STS în susținerea sărbătoririi Zilei Naționale a României prin elemente vizuale impresionante.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.