Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tururi ghidate prin orașele ucrainene bombardate, în oferta unei companii de turism: 'Porniți chiar acum într-o călătorie în minunata Ucraină'

amazonaws.com
ucraina razboi bombardament

O companie de turism încearcă să convingă turiștii să viziteze Ucraina chiar acum, în timpul războiului cu Rusia. Clienților li se oferă tururi cu ghid prin orașele ucrainene afectate de război, potrivit CNN.

Oferta se adresează celor care vor să experimenteze prezența în mijlocul unui război, să vadă orașe bombardate și să simtă pericolul. Organizația îî invită pe turiștii să viziteze chiar acum Ucraina, conform Mediafax.

Platforma online Visit Ukraine.Today a lansat luna trecută tururi ghidate de o zi în așa-numitele „orașe curajoase" care rezistă în fața atacurilor rușilor.

„Porniți chiar acum într-o călătorie în minunata Ucraină", scrie pe portalul companiei de turism.

În ciuda alertelor internaționale care avertizează față de pericolul călătoriilor în Ucraina, compania anunță că a vândut până acum 150 de bilete. De asemenea, site-ul companiei care oferă informații despre călătoriile spre și dinspre Ucraina are în fiecare lună 1,5 milioane de accesări, în creștere cu 50% față de cifrele de dinaintea războiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.