Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donal Tusk alături de Maia Sandu și Partidul Acțiune și Solidaritate: Aceste alegeri sunt decisive pentru relațiile cu UE

reuters
donald tusk

Preşedintele Partidului Popular European (PPE), Donald Tusk, s-a pronunțat în sprijini Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) la alegerile parlamentare din Moldova.

Potrivit Infotag, el a trimis un mesaj în adresa PAS referitor la acest lucru, care a fost publicat pe site-ul PPE, transmite Știri.md.

El a subliniat că după alegerile prezidenţiale din Moldova, viitoarele alegeri "sunt" decisive pentru viitorul relaţiilor Moldovei cu Uniunea Europeană."

"În calitate de preşedinte al Partidului Popular European, am sprijinit-o din toată inima pe Maia Sandu la alegerile prezidenţiale. Mulţumită mobilizării fără precedent a cetăţenilor, atât din ţară, cât şi din diaspora, a câştigat profesionalismul, decenţa şi aspiraţiile europene.

Acum, că soarta parlamentului şi a guvernului este decisă, am încredere în echipa Maiei Sandu. Susţin pe deplin Partidul Acţiune şi Solidaritate.

Împreună, vom aduce Republica Moldova mai aproape de Uniunea Europeană prin reforme şi investiţii, prin combaterea corupţiei şi îmbunătăţirea nivelului de trai al cetăţenilor.

Îndemn pe toată lumea, de la Naslavcea la Giurgiuleşti şi de la Criva la Palanca, să înceapă vremuri bune împreună! PAS CU PAS", a scris Tusk.

Şeful PPE a scris mesajul în limba română. Anterior, a vorbit în limba română în legătură cu diferite evenimente importante din România sau Moldova.

Blocul comuniştilor şi socialiştilor a acuzat în repetate rânduri politicienii occidentali că se amestecă în treburile interne ale Moldovei. Sprijinirea concurenţilor electorali de către politicieni străini este interzisă de legea moldovenească.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.