Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TVR a câștigat în acest weekend peste patru milioane de dolari

tvr isi schimba directorii

TVR a câștigat în acest weekend un proces prin care a salvat peste patru milioane de dolari, a declarat luni Irina Radu, care a primit aviz pozitiv din partea Comisiilor de Cultură din Parlament, pentru a ocupa funcția de președinte - director general al SRtv.

„Vorbind de ultimele șase luni, vreau să subliniez niște lucruri bune. În primul rând, faptul că am reușit să funcționăm în cea mai grea perioadă pe care a trăit-o TVR vreodată — am dat salariile, am făcut emisiuni, am lucrat pentru a debloca situația din TVR. Am avut niște victorii foarte importante și una cred că aș putea să v-o spun acum în premieră, un lucru cu care ne lăudăm și este foarte important, este vorba despre o sumă foarte mare de bani pe care am reușit să o salvăm. Am aflat rezultatul chiar în acest weekend. Am câștigat un proces cu o companie internațională de distribuție de film, companie de renume, salvând astfel pentru TVR peste 4 milioane de dolari,” a declarat Irina Radu la audierea din Parlament, potrivit Agerpres.

Irina Radu a primit luni aviz favorabil din partea Comisiilor de Cultură din Parlament, fără să primească voturi împotrivă. De partea cealaltă, Monica Ghiurco a primit aviz negativ, fiind înregistrate 23 de voturi „împotrivă” și unul „pentru”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.