Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TVR difuzează comedii cu Mircea Diaconu, după intrarea actorului în alegerile prezidențiale

tvrinfo.ro
diaconu mircea film

După intrarea oficială a lui Mircea Diaconu în cursa prezidențială, TVR Internațional transmite în acest weekend două comedii în care joacă actorul.

TVRi transmite două comedii românești, în regia lui Virgil Calotescu, sâmbătă și duminică, de la ora 23.00. Filmele în care joacă Diaconu sunt 'Buletin de București' (1982) si 'Căsătorie cu repetiție' (1985).

'Buletin de București' este o comedie despre visul Silviei de a rămâne în Capitală, ea fiind absolventă a Facultăţii de Agronomie. Pentru a căpăta mult râvnitul buletin de Bucureşti care să îi înlesnească obţinerea repartiţiei dorite, e gata să facă o căsătorie de convenienţă, urmată – fireşte – de un divorţ rapid. După mai multe tatonări, ea îl descoperă pe Radu, şofer de taxi şi viitor medic veterinar, care se arată dispus să îşi… „însoare” buletinul contra cost.

'Căsătorie cu repetiție': După o căsătorie şi un divorţ cu peripeţii („Buletin de Bucureşti”), Silvia şi Radu pornesc fiecare pe drumul său, fără a mai şti nimic unul de altul. Pentru că n-a putut obţine un post în Bucureşti, Silvia hotărăşte să se prezinte la Bolintin, unde fusese repartizată ca inginer agronom. Între timp, Radu, fostul ei „soţ”, absolvă facultatea de medicină veterinară şi, coincidenţă, primeşte repartiţie tot la Bolintin. Aici, cei doi îşi dau seama cât de mult înseamnă unul pentru celălalt.

Citește și: SURSE - Prima 'ruptură' în alianța ALDE - Pro România: Tăriceanu a propus un protocol diferit, Ponta a refuzat .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.