Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TVR își schimbă directorii

tvr isi schimba directorii

tvr isi schimba directorii

Televiziunea publică va scoate la concurs toate posturile de directori numiţi interimar de Stelian Tănase. Anunțul ar fi fost făcut de Irina Radu, directorul general interimar al Societăţii Române de Televiziune (SRTv).

Potrivit unor surse din televiziunea publică citate de Mediafax.ro, pe lista „neagră” se află directorul de la Direcţia Ştiri (unde în prezent Raluca Stroe Brumariu este coordonator interimar cu atribuţii de director), cel de la Departamentul Economic (ocupat interimar de Camelia Pătru), cel de la Departamentul Juridic (ocupat interimar de Marin Drumcea), cel de la TVR 2 (ocupat interimar de Ioana Popescu) şi cel de la TVR 3 (ocupat interimar de Mircea Neacşa).

Alte funcții în care ar putea fi operate schimbări ar putea fi cea de producătorul general al TVR, post ocupat în prezent de Titi Dincă, precum și cea de director al TVR Internațional, unde la conducere se află Cristina Leorenț, ambii numiți în mandatul lui Stelian Tănase.

La concurs va fi scos și postul de director al Direcției Programe, ocupată până de curând de Irina Radu, actualul director general interimar al SRTv.

Fostul Consiliu de Administraţie al SRTv, care a fost condus de preşedintele-director general Stelian Tănase, a fost demis de plenul Parlamentului pe 23 septembrie, odată cu respingerea raportului de activitate al Televiziunii Române pe anul 2014. În aceeaşi zi, plenul Parlamentului a numit-o pe Irina Radu în funcţia de director general interimar al TVR.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.