Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Twitter recunoaște că a supraestimat numărul de utilizatori între 2019 și 2021

Freepik.com
Twitter

Twitter dezvăluie că și-a supraestimat anterior cifrele de utilizatori între 2019 și 2021. În cele mai noi rapoarte financiare ale sale, platforma spune că utilizatorii cu mai multe conturi au fost numărați din greșeală ca fiind mai multe persoane. Diferența dintre cifre nu a fost niciodată mai mare de 2 milioane în ambele cazuri, dar reflectă natura și mai limitată a creșterii Twitter, informează engadget.com.

Twitter, care luni a acceptat o achiziție de 44 de miliarde de dolari de la șeful Tesla, Elon Musk, a oferit comentarii minime cu privire la ultimul său raport financiar și nu a oferit nicio indicație pentru restul anului, potrivit Financial Times.

În ceea ce privește veniturile, Twitter a încasat 1,20 miliarde de dolari în primul trimestru, din care 1,11 miliarde de dolari au fost obținute prin publicitate. Alte 94 de milioane de dolari au fost adăugate prin "abonamente și alte venituri", care includ vânzările de date și alte servicii business-to-business. O parte din bani a venit și din vânzarea de către Twitter a MoPub, platforma sa de publicitate mobilă, pe care a cedat-o către AppLovin pentru 1,05 miliarde de dolari, într-o tranzacție exclusiv în numerar. În ciuda acestui fapt, compania a înregistrat o pierdere operațională de 128 de milioane de dolari, comparativ cu un câștig modest de 52 de milioane de dolari în același trimestru al anului trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.