Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

U BT Cluj a câştigat SuperCupa României la baschet în faţa celor de la CSO Voluntari

Facebook.com
U BT Cluj

U Banca Transilvania Cluj-Napoca a câştigat miercuri, la Târgu Jiu, SuperCupa României pentru a treia oară. Campioana U BT Cluj s-a confruntat cu câştigătoarea Cupei României, CSO Voluntari.

U BT Cluj s-a impus cu scorul de 89-82 (47-43) şi a cucerit a treia SuperCupă din propriul palmares, adică jumătate din trofeele atribuite până acum de FR Baschet, conform news.ro

Celelalte trei câştigătoare au fost BC Piteşti, CSU Ploieşti şi CSM Oradea.

Principalii marcatori ai meciului de la Târgu Jiu au fost Stewart 22 puncte, Stipanovic 17, Richard 17, pentru U BT, respectiv Moldoveanu şi Vasiliauskas, câte 17, pentru CSO Voluntari.

Campioana României a cucerit prima SuperCupă în 2016, care a fost urmată de trofeul din 2018 şi cel din prezent, iar pe banca tehnică a stat acelaşi antrenor: fostul căpitanul al echipei şi al naţionalei, Mihai Silvăşan.

Cele două echipe care au jucat pentru trofeul din 2021 vor continua în competiţia internă între 24-28 septembrie, când au loc partide din Cupa României, în timp ce Liga Naţională va debuta în 2 octombrie.

De asemenea, ambele vor evolua şi în cupele europene. U BT Cluj s-a calificat în premieră în grupele Basketball Champions League, iar CSO Voluntari va intra în preliminariile FIBA Europe Cup.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.