Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

U BT Cluj se va duela cu olandezii de la Donar Groningen, în primul meci din faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup la baschet

minge de baschet

Campioana en-titre a României la baschet masculin, U Banca Transilvania Cluj, va întâlni, în 20 decembrie, echipa olandeză Donar Groningen, în primul meci din faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup. U BT Cluj s-a calificat, miercuri seară, de pe primul loc al grupei preliminare E, iar celelalte două adversare vor fi Keravnos (Cipru) şi Belfius Mons-Hainaut (Belgia).

U BT Cluj a încheiat grupa E pe prima poziţie, cu 11 puncte, iar conform regulamentului va continua în grupa L, adversare fiind echipele Donar Groningen (Olanda), Keravnos (Cipru) şi Belfius Mons-Hainaut (Belgia). Clujenii vor debuta peste doar două săptămâni, pe teren propriu, cu formaţia olandeză, iar celelalte cinci partide se vor disputa între 10 ianuarie – 7 februarie 2018. Primele două clasate în fiecare din cele patru grupe ale fazei a doua se vor califica în optimile de finală, unde vor ajunge şi opt formaţii eliminate din Basketball Champions League.

U Banca Transilvania Cluj a început sezonul în Basketball Champions League, dar a fost eliminată în turul doi de formaţia germană MHP Riesen Ludwigsburg, având astfel dreptul de a continua în grupele FIBA Europe Cup. Şi Vlad Moldoveanu, cu Demir Inşaat (Turcia), a obţinut calificarea în faza a doua a grupelor. Alte trei echipe româneşti – Steaua Bucureşti, CSM Oradea, CSU Sibiu – au disputat partide în preliminariile FIBA Europe Cup, dar au fost eliminate în primul sau al doilea tur. U BT Cluj a rămas astfel singura reprezentantă a României în cupele europene, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.